Utredning kring dimensionering av städtjänst

Område:
Ledning och styrning
Inriktning:
Verksamhetsutveckling och Strategi
Startdatum:
ASAP
Svara senast:
ASAP
Längd:
Enligt dialog
Nivå:
--
Kravprofil:
Till vår kund söker vi en konsult eller ett konsultteam för utvärdering av städtjänst.

Jobbeskrivning:
Vår kund är ett bolag som till sina kunder erbjuder städ som tjänst, huvudsakligen av trapphus samt gemensamma ytor i flerbostadshus. Kunden behöver nu stöttning i att genomföra en utredning för att ta reda på om man är rätt dimensionerade inom området. Frågor som behöver besvaras är kopplade till om man idag arbetar på rätt sätt beläggningsmässigt, tidsmässigt, och arbetsmiljömässigt - är man dimensionerade på rätt sätt för ett effektivt arbete med hög kvalitet? Målet är att kunna få ut bästa möjliga resultat med de bästa förutsättningarna. I utredningen kommer det bl a ingå att genomföra intervjuer/workshops med personal och chefer, benchmarking mot liknande verksamheter etc och resultaten av utredningen kommer att levereras i rapportform samt i en muntlig redovisning.

Omfattningen är ett 70-tal medarbetare uppdelat på ca 15 enheter.
Vi ser gärna att intresserade kandidater presenterar förslag på tänkt upplägg baserat på era tidigare erfarenheter av liknande uppdrag att ha som underlag för dialog.

Kompetenskrav:
Vana vid att genomföra utredningar kopplade till verksamhetsfrågor
Erfarenhet av liknande utredningar där städ varit en aspekt är ett måste.
Ett referensuppdrag kommer behöva uppges och beskrivas.

Kompetens:
Verksamhetsutveckling 5-10 år Nödvändigt
Analys/Utredning 5-10 år Nödvändigt
Ort:
Göteborg
Språk:
Svenska
Omfattning:
Enligt dialog
Övrigt:

Då tillsättningen av tjänsten oftast brådskar önskar vi ditt svar så snart det bara är möjligt. Om du är den vi söker – skicka in din intresseanmälan genom logga in på MFC och klicka på knappen "SÖK UPPDRAGET". Se dock först till att ditt eller din kandidats CV är "up to date" och "säljande". Vi ställer mycket höga krav inte bara på dig som kandidat utan även att Cv:t ska vara representativt för vår verksamhet. För rätt person kan uppdraget starta inom kort. Svara gärna med en kort motivering utifrån dina erfarenheter och reflektioner efter att du läst detta.

Vänligen ansök direkt via MFC

  • Ditt uppdaterade CV förtydligat mot uppdraget.
  • Namn och telefonnummer till två referenter (vi kontaktar dina referenser först efter kontakt med dig)
  • Information om när du är tillgänglig för att börja.
  • Timpris, inkl. omkostnader (gäller endast egna konsulter/företagare)
  • I motiveringen beskriv varför just du är lämplig för detta uppdrag - hänvisa till tidigare konsultuppdrag, anställningar, utbildningar och personliga egenskaper.
  • Genom att söka detta uppdrag utser du samtidigt oss till din säljagent för det aktuella uppdraget.

Vi offererar ofta löpande. Det innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbsida tidigare än sista ansökningsdag. Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående.
Ramavtal finns kontakta säljaren för mer info.