Electrical Engineer

Område:
Teknik och ingenjörer
Inriktning:
Elektroteknik
Startdatum:
2020-03-30
Svara senast:
ASAP
Längd:
2021-03-26
Nivå:
--
Kravprofil:
Till vår kund söker vi en Electrical Engineer.

Jobbeskrivning:

Just nu står vi inför utmaningen att utveckla en ny plattform för nästa generations säkerhets PLC. Vårt unika Multimaster system behöver uppdateras med stöd för Predictive Maintence, stöd för fler fältbussar och snabbare access mot omvärlden. Vi behöver förstärka med en konsult som är duktig i embedded-programmering med kunskap inom kompilatorteknik, funktionell säkerhet och protokollhantering på både hög och låg nivå. Då systemet innehåller Windows-applikationer så är även kunskap in om detta område meriterande.

Du kommer att fokusera på utveckling av säkerhetskritisk inbygga system för en ny safety-PLC plattform.
Önskade kunskapsområden: C/C++, PLC, ARM, GCC, GIT, TFVS, MISRA, LINT, KlockWork, Doxygen, Industrial Ethernet, CAN, Field busses, Scrum/Agile Development

•Du förväntas ha en bred teknisk förståelse och förmåga att se potential i ny teknik som kan få våra säkerhetssystem att utvecklas och skapa nya och mer konkurrenskraftiga produkter.
•Du har en civilingenjörsexamen och har minst 5 års erfarenhet inom strukturerad utveckling av SW för inbyggda system.
•Har du arbetat med functional safety inom fordonsindustrin, medicinsk teknik, rymdindustrin eller industriell maskinsäkerhet är det extra meriterande.
•Det är nödvändigt att du även har god förståelse för inbyggd HW samt att du inte är främmande för att jobba med standarder.
•Vi söker en strukturerad och noggrann person som lägger stor vikt vid att genomgående leverera hög kvalitet i allt du gör.
•Du är kundfokuserad och innovativ och har lätt för att ta till dig nya idéer och omsätta dem i ditt arbete.
•Du har god social kompetens och kommunikativ förmåga som gör att du har lätt för att samarbeta med andra, men har även lätt för att ta egna initiativ och arbeta självständigt.
•Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska.Kompetens:
C/C++ 3-5 år Nödvändigt
PLC programmering 3-5 år Nödvändigt
Ort:
Kungsbacka
Språk:
Svenska/engelska
Omfattning:
100%
Övrigt:

Då tillsättningen av tjänsten oftast brådskar önskar vi ditt svar så snart det bara är möjligt. Om du är den vi söker – skicka in din intresseanmälan genom logga in på MFC och klicka på knappen "SÖK UPPDRAGET". Se dock först till att ditt eller din kandidats CV är "up to date" och "säljande". Vi ställer mycket höga krav inte bara på dig som kandidat utan även att Cv:t ska vara representativt för vår verksamhet. För rätt person kan uppdraget starta inom kort. Svara gärna med en kort motivering utifrån dina erfarenheter och reflektioner efter att du läst detta.

Vänligen ansök direkt via MFC

  • Ditt uppdaterade CV förtydligat mot uppdraget.
  • Namn och telefonnummer till två referenter (vi kontaktar dina referenser först efter kontakt med dig)
  • Information om när du är tillgänglig för att börja.
  • Timpris, inkl. omkostnader (gäller endast egna konsulter/företagare)
  • I motiveringen beskriv varför just du är lämplig för detta uppdrag - hänvisa till tidigare konsultuppdrag, anställningar, utbildningar och personliga egenskaper.
  • Genom att söka detta uppdrag utser du samtidigt oss till din säljagent för det aktuella uppdraget.

Vi offererar ofta löpande. Det innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbsida tidigare än sista ansökningsdag. Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående.
Ramavtal finns kontakta säljaren för mer info.