IT-Tekniker ( Microsoft System Center,VMware vSphere,PowerShell)

Område:
Infrastruktur
Inriktning:
Övrig infrastruktur
Startdatum:
2020-03-02
Svara senast:
ASAP
Längd:
6 månader
Nivå:
--
Kravprofil:
Till vår kund söker vi en IT-Tekniker,

Företaget är ett av Sveriges mest erfarna outsourcingföretag inom pensionsadministration och stiftelseförvaltning. kunden är en oberoende tjänsteleverantör i huvudsak
inom den svenska tjänstepensionsmarknaden. kundens arbetssätt och verksamhetssystem är helt anpassade för att hantera tillståndspliktig verksamhet.

Arbetsuppgifter och tjänsten:
Är du en erfaren tekniker som drivs av att ständigt utvecklas i ditt arbete? I så fall kan detta uppdrag vara något för dig! Kunden söker dig vars främsta uppgift
kommer vara att säkerställa och upprätthålla en driftsäker och kvalitativ IT miljö.

Din roll:
Blir att tillsammans med erfarna, trevliga och framförallt kunniga kollegor hantera drift och support av infrastrukturtjänster som nyttjas av både interna och externa kunder.
Inom gruppen arbetar man varierat men med fokus på support och utveckling av infrastrukturkomponenter. Då all IT hanteras internt i Stockholm är denna roll en stor möjlighet
för dig som vill utvecklas som tekniker och dela med dig av din kompetens. I den här rollen kommer du att arbeta brett och du förväntas lösa ärenden av både större och mindre karaktär
samt självständigt driva och implementera initiativ inom området.

Du rapporterar till Chef IT-Drift. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler med direkt närhet till Stockholms centralstation.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Daglig drift, felsökning samt övervakning av system och infrastrukturtjänster.
• Framtagning och driftsättning av nya system och infrastrukturtjänster.
• Konfigurering av brandväggar, switchar och trådlöst nätverk.
• Teknisk dokumentation.

Erfarenhet, utbildning och person:
För detta uppdrag fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi är ett litet team på 10 personer. Vi ser att du som söker är ansvarstagande, har en god kommunikativ och
pedagogisk förmåga och att du är en person som gärna delar med dig av dina kunskaper. Du kan arbeta strukturerat i dynamisk miljö och du har god prioriteringsförmåga.
Som person är du en ansvarsfull lagspelare som gärna arbetar mot uppsatta mål.

Din bakgrund
För att lyckas i denna roll tror vi att du har 5 till 10 års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll såsom Microsofttekniker eller Systemadministratör.
Du har goda kunskaper inom drift, övervakning och felsökning av servrar, system och nätverk samt har tidigare arbetat med automatisering inom Microsoft Windows Server och vSphere plattformen.

I rollen som IT-tekniker bör du tidigare har arbetat inom flera av följande områden:
• Microsoft System Center (SCOM, SCCM, SCSM)
• VMware vSphere
• PowerShell
• Nätverksadministration

Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom IT, alternativt har du samlat på dig motsvarande kompetens på annat sätt. Goda kunskaper i svenska och engelska samt svenskt medborgarskap är ett krav.

Meriterande är om du också har en eller flera certifieringar för ovanstående områden samt ITIL.

Kompetens:
VMware 5-10 år Nödvändigt
IT tekniker 5-10 år Nödvändigt
Microsoft SCCM 5-10 år Nödvändigt
Microsoft Powershell 5-10 år Nödvändigt
Ort:
Stockholm
Språk:
Svenska
Omfattning:
100%
Övrigt:

Då tillsättningen av tjänsten oftast brådskar önskar vi ditt svar så snart det bara är möjligt. Om du är den vi söker – skicka in din intresseanmälan genom logga in på MFC och klicka på knappen "SÖK UPPDRAGET". Se dock först till att ditt eller din kandidats CV är "up to date" och "säljande". Vi ställer mycket höga krav inte bara på dig som kandidat utan även att Cv:t ska vara representativt för vår verksamhet. För rätt person kan uppdraget starta inom kort. Svara gärna med en kort motivering utifrån dina erfarenheter och reflektioner efter att du läst detta.

Vänligen ansök direkt via MFC

  • Ditt uppdaterade CV förtydligat mot uppdraget.
  • Namn och telefonnummer till två referenter (vi kontaktar dina referenser först efter kontakt med dig)
  • Information om när du är tillgänglig för att börja.
  • Timpris, inkl. omkostnader (gäller endast egna konsulter/företagare)
  • I motiveringen beskriv varför just du är lämplig för detta uppdrag - hänvisa till tidigare konsultuppdrag, anställningar, utbildningar och personliga egenskaper.
  • Genom att söka detta uppdrag utser du samtidigt oss till din säljagent för det aktuella uppdraget.

Vi offererar ofta löpande. Det innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbsida tidigare än sista ansökningsdag. Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående.
Ramavtal finns kontakta säljaren för mer info.