SAP FICO konsult

Område:
ERP
Inriktning:
SAP
Startdatum:
ASAP
Svara senast:
ASAP
Längd:
6 månader, med möjlighet till förlängning.
Nivå:
--
Kravprofil:

Till detta uppdrag söker vi en SAP FICO konsult inom AM men även i vissa projekt och aktiviteter under ca 6 månader med möjlighet till förlängning.

I det Dagliga arbetet kommer du jobba med konfiguration, beroende på områdesarbete med incidenter, förfrågningar, problem, förbättringar och projektaktiviteter.

Önskvärt att du har en bred SAP-profil med förståelse för de olika SAP-modulerna inom finans och kontrollområdet, hur de interagerar med andra moduler (särskilt SD) och hur man använder systemet för att möta affärsbehov och krav.

Kunskapsområden: FI: GL, AP, AR och Asset CO.

Kunden önskar att konsulten talar flytande svenska då övriga teamet är svensktalande.


Kompetens:
SAP FI/CO 3-5 år Nödvändigt
Ort:
Sandviken
Språk:
Svenska/engelska
Omfattning:
100%
Övrigt:

Då tillsättningen av tjänsten oftast brådskar önskar vi ditt svar så snart det bara är möjligt. Om du är den vi söker – skicka in din intresseanmälan genom logga in på MFC och klicka på knappen "SÖK UPPDRAGET". Se dock först till att ditt eller din kandidats CV är "up to date" och "säljande". Vi ställer mycket höga krav inte bara på dig som kandidat utan även att Cv:t ska vara representativt för vår verksamhet. För rätt person kan uppdraget starta inom kort. Svara gärna med en kort motivering utifrån dina erfarenheter och reflektioner efter att du läst detta.

Vänligen ansök direkt via MFC

  • Ditt uppdaterade CV förtydligat mot uppdraget.
  • Namn och telefonnummer till två referenter (vi kontaktar dina referenser först efter kontakt med dig)
  • Information om när du är tillgänglig för att börja.
  • Timpris, inkl. omkostnader (gäller endast egna konsulter/företagare)
  • I motiveringen beskriv varför just du är lämplig för detta uppdrag - hänvisa till tidigare konsultuppdrag, anställningar, utbildningar och personliga egenskaper.
  • Genom att söka detta uppdrag utser du samtidigt oss till din säljagent för det aktuella uppdraget.

Vi offererar ofta löpande. Det innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbsida tidigare än sista ansökningsdag. Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående.
Ramavtal finns kontakta säljaren för mer info.