Delivery Manager - Try and hire (Telecom)

Område:
Ledning och styrning
Inriktning:
Projektkoordinator och dokumentation
Startdatum:
2020-01-13
Svara senast:
ASAP
Längd:
2020-07-12
Nivå:
--
Kravprofil:
Till vår kund söker vi en Delivery Manager inom telecom.

Kunden är ett internationellt bolag med helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och organisationer där lösningarna ska bidra till utveckling av effektivitet, relationer och affärer. Kunden har utmanaranda i deras DNA – kunden utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt dem själva. Kunden verkar på en marknad som ständigt växer och förändras.

Deras kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på dem själva. Kunden vill självklart möta dessa krav, därför blir hur dem arbetar och vilka dem är deras nyckel till framgång.

Nu söker kunden en leveranssamordnare LAN/WLAN för NaaS Implementation(Network as a Service) där gruppen ansvarar för leveranskoordinering av LAN/WLAN inom B2B.

Jobbeskrivning:

Kundens leveranser av NaaS-tjänster kräver kvalitet och kunden levererar deras tjänster med precision. Gruppen har ett stort engagemang och kundfokus. Teamet består idag av 4 st som koordinerar leveranser och säkerställer hög kundnöjdhet. Som NaaS Implementation Manager hos kunden kommer du att ansvara för leveransen från det att ordern kommer in från kund tills den är levererad, driftsatt och under övervakning. Arbetet innefattar planering och koordinering av installationer ihop med kund såväl som med kundens interna avdelningar och underleverantörer.

Vidare förväntas du:

Bevaka och hantera inkommande order
Hantera beställningar av utrustning till kund
Koordinera kundens egna resurser samt underleverantörer
Bokning med kund
Statusuppdatering mot kund
Ad hoc projekt och uppgifter
Leveransuppföljning hos kund

Kompetenskrav:
Minst fem års erfarenhet från exempelvis en leveransledaroll alternativt från en serviceorienterad roll där du levererar tekniska tjänster
Rollen som leveranssamordnare kräver kontakt med kunder och det är därför viktigt att du är service-minded och professionell, tydlig och effektiv i din kommunikation.

Du talar och skriver svenska och engelska flytande.
Du trivs och klarar av att prestera i högt tempo då vi har korta leveranstider
Du är effektiv och noggrann
Du är kreativ och hittar lösningar i en positiv anda
Resultat- och målorienterad med eget driv och som trivs med att leverera
Prestigelös och öppen för andra infallsvinklar
Social kompetens

OBS! Try and hire - kunden avser att anställa efter 6 månader

Kompetens:
LAN/WAN 3-5 år Nödvändigt
Leveransprojekt 3-5 år Nödvändigt
Telekom tjänster och nät/infrastruktur 3-5 år Nödvändigt
Service Delivery Manager 5-10 år Nödvändigt
Ort:
Stockholm
Språk:
Svenska och Engelska
Omfattning:
100%
Övrigt:

Då tillsättningen av tjänsten oftast brådskar önskar vi ditt svar så snart det bara är möjligt. Om du är den vi söker – skicka in din intresseanmälan genom logga in på MFC och klicka på knappen "SÖK UPPDRAGET". Se dock först till att ditt eller din kandidats CV är "up to date" och "säljande". Vi ställer mycket höga krav inte bara på dig som kandidat utan även att Cv:t ska vara representativt för vår verksamhet. För rätt person kan uppdraget starta inom kort. Svara gärna med en kort motivering utifrån dina erfarenheter och reflektioner efter att du läst detta.

Vänligen ansök direkt via MFC

  • Ditt uppdaterade CV förtydligat mot uppdraget.
  • Namn och telefonnummer till två referenter (vi kontaktar dina referenser först efter kontakt med dig)
  • Information om när du är tillgänglig för att börja.
  • Timpris, inkl. omkostnader (gäller endast egna konsulter/företagare)
  • I motiveringen beskriv varför just du är lämplig för detta uppdrag - hänvisa till tidigare konsultuppdrag, anställningar, utbildningar och personliga egenskaper.
  • Genom att söka detta uppdrag utser du samtidigt oss till din säljagent för det aktuella uppdraget.

Vi offererar ofta löpande. Det innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbsida tidigare än sista ansökningsdag. Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående.
Ramavtal finns kontakta säljaren för mer info.