Teknisk projektledare

Område:
Bygg & Anläggning
Inriktning:
Projektledning
Startdatum:
ASAP
Svara senast:
ASAP
Längd:
2020-06-30
Nivå:
--
Kravprofil:
Till vår kund söker vi en Teknisk projektledare.

Jobbeskrivning:
Söker Teknisk projektledare med erfarenhet av att ha hanterat komplexa projekt.
Som projektledare hos oss hanterar du både kundrelation, intern ledning av projektteamet och gränssnitt mot produktion och våra interna produktprojekt. Du är spindeln i nätet som håller ihop och ser till helheten.
Projektet omfattar allt från projektuppstart, upplägg av tidplan, resurssäkring etc., kalkyl- och offertframtagning via vårt inköp, exekvering av projektet, test och leverans.

Ansvar och arbetsuppgifter omfattar bla.:
• Etablering och uppbyggnad av projekt och projektorganisation
• Kvalitetssäkring av projektets leverabler
• Rapportering till intressenter både internt och externt
• Projektavslut och ekonomirapportering
• Projektgenomförande med uppföljning av resurser, säkerhet, riskhantering, kvalitet, tidplan, leveransomfattning och budget

Du är en erfaren projektledare, med vana av att leda grupper människor med olika kompetenser och komplexa projekt (Projektdeltagare: Produktion, Produktionsteknik/utveckling, Produktionsunderhåll, Planering, Inköp, Produktägare, R/D, Service etc.). Viktiga egenskaper vi söker är en stark kommunikativ förmåga, ett genuint intresse för både ledarskap och teknik och en verklig relationsbyggare.


Kompetens:
Projektledning - Teknisk 5-10 år Nödvändigt
Ort:
Västerås
Språk:
Engelska/Svenska
Omfattning:
100%
Övrigt:

Då tillsättningen av tjänsten oftast brådskar önskar vi ditt svar så snart det bara är möjligt. Om du är den vi söker – skicka in din intresseanmälan genom logga in på MFC och klicka på knappen "SÖK UPPDRAGET". Se dock först till att ditt eller din kandidats CV är "up to date" och "säljande". Vi ställer mycket höga krav inte bara på dig som kandidat utan även att Cv:t ska vara representativt för vår verksamhet. För rätt person kan uppdraget starta inom kort. Svara gärna med en kort motivering utifrån dina erfarenheter och reflektioner efter att du läst detta.

Vänligen ansök direkt via MFC

  • Ditt uppdaterade CV förtydligat mot uppdraget.
  • Namn och telefonnummer till två referenter (vi kontaktar dina referenser först efter kontakt med dig)
  • Information om när du är tillgänglig för att börja.
  • Timpris, inkl. omkostnader (gäller endast egna konsulter/företagare)
  • I motiveringen beskriv varför just du är lämplig för detta uppdrag - hänvisa till tidigare konsultuppdrag, anställningar, utbildningar och personliga egenskaper.
  • Genom att söka detta uppdrag utser du samtidigt oss till din säljagent för det aktuella uppdraget.

Vi offererar ofta löpande. Det innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbsida tidigare än sista ansökningsdag. Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående.
Ramavtal finns kontakta säljaren för mer info.