Project Documentation

Område:
Övrigt
Inriktning:
Dokumentation
Startdatum:
2020-01-07
Svara senast:
ASAP
Längd:
2020-04-05
Nivå:
--
Kravprofil:
Till vår kund söker vi en Project Documentation.

Jobbeskrivning:
I din roll kommer främsta uppgiften vara att leda och ansvara för projektdokumentationen till stöd för våra projekt. Detta kräver att du har djupgående kunskaper om de krav som ställs inom dokumentering av projekt. En viktig del är även att identifiera, delegera och fördela uppdragen mellan projektassistenterna på avdelningen, likväl som att stötta dem i deras dagliga arbete.

Du kommer också att ansvara för att strukturera och upprätthålla kvalitetssäkringen gentemot våra kunder och underleverantörer. Du skall tillse att all dokumentation levereras enligt tidsplan och enlighet med vår kundoch kundens avtal. Genom att du i din roll arbetar med att kontinuerligt förbättra dokumentationsprocessen ger det dig också möjlighet att påverka hur vår kunds framtida processer kommer att utformas.

Behov
Vi söker dig som har en god förmåga att strukturera och organisera ditt arbete samt hantera många projekt samtidigt. Som person är du engagerad, positiv, inger förtroende och har en hög integritet. Du skall även ha en god kommunikativ förmåga och du trivs med att ha mycket kontakter, både inom organisationen och med kunder. Du har goda ledaregenskaper och är en skicklig problemlösare som har förmågan att se helhetsperspektivet. Idag arbetar du troligtvis inom energi, konstruktion eller andra anläggningsrelaterade sektorer där du har skapat dig en gedigen flerårig erfarenhet inom dokumentation.

Vi ser gärna att du har en högskoleexamen inom informatik, ingenjörsvetenskap eller innehar motsvarande kunskaper. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.


Kompetens:
Teknisk Dokumentation 5-10 år Nödvändigt
Ort:
Västerås
Språk:
Svenska/engelska
Omfattning:
100%
Övrigt:

Då tillsättningen av tjänsten oftast brådskar önskar vi ditt svar så snart det bara är möjligt. Om du är den vi söker – skicka in din intresseanmälan genom logga in på MFC och klicka på knappen "SÖK UPPDRAGET". Se dock först till att ditt eller din kandidats CV är "up to date" och "säljande". Vi ställer mycket höga krav inte bara på dig som kandidat utan även att Cv:t ska vara representativt för vår verksamhet. För rätt person kan uppdraget starta inom kort. Svara gärna med en kort motivering utifrån dina erfarenheter och reflektioner efter att du läst detta.

Vänligen ansök direkt via MFC

  • Ditt uppdaterade CV förtydligat mot uppdraget.
  • Namn och telefonnummer till två referenter (vi kontaktar dina referenser först efter kontakt med dig)
  • Information om när du är tillgänglig för att börja.
  • Timpris, inkl. omkostnader (gäller endast egna konsulter/företagare)
  • I motiveringen beskriv varför just du är lämplig för detta uppdrag - hänvisa till tidigare konsultuppdrag, anställningar, utbildningar och personliga egenskaper.
  • Genom att söka detta uppdrag utser du samtidigt oss till din säljagent för det aktuella uppdraget.

Vi offererar ofta löpande. Det innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbsida tidigare än sista ansökningsdag. Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående.
Ramavtal finns kontakta säljaren för mer info.