Software Engineer

Område:
Teknik och ingenjörer
Inriktning:
Övrig teknikledning
Startdatum:
2020-01-13
Svara senast:
ASAP
Längd:
2020-06-30
Nivå:
--
Kravprofil:
Till vår kund söker vi en Software Engineer.

Jobbeskrivning:

Funktionsutveckling och buggrättning av mätobjektet i Stressometersystemet inför nästa revision med ökad funktionalitet. Pågående projekt är inne i sin slutfas med framförallt buggrättningar, men under våren så kommer ett nytt projekt att startas upp där arbetet kommer att fortsätta med ytterligare funktionsförbättringar.

Arbetet omfattar implementation, enhetstester, integrationstester och buggrättningar.

Uppdraget kräver en erfaren och ansvarstagande person som är kunnig i Java-programmering för industriella tillämpningar och som på ett självständigt sätt kan ta sig an de angivna uppgifterna och genomföra dem. Gärna 5-6 år erfarenhet i Java programmering är önskvärt.

Kompetens:
Java 3-5 år Nödvändigt
Ort:
Västerås
Språk:
Svenska/Engleska
Omfattning:
100%
Övrigt:

Då tillsättningen av tjänsten oftast brådskar önskar vi ditt svar så snart det bara är möjligt. Om du är den vi söker – skicka in din intresseanmälan genom logga in på MFC och klicka på knappen "SÖK UPPDRAGET". Se dock först till att ditt eller din kandidats CV är "up to date" och "säljande". Vi ställer mycket höga krav inte bara på dig som kandidat utan även att Cv:t ska vara representativt för vår verksamhet. För rätt person kan uppdraget starta inom kort. Svara gärna med en kort motivering utifrån dina erfarenheter och reflektioner efter att du läst detta.

Vänligen ansök direkt via MFC

  • Ditt uppdaterade CV förtydligat mot uppdraget.
  • Namn och telefonnummer till två referenter (vi kontaktar dina referenser först efter kontakt med dig)
  • Information om när du är tillgänglig för att börja.
  • Timpris, inkl. omkostnader (gäller endast egna konsulter/företagare)
  • I motiveringen beskriv varför just du är lämplig för detta uppdrag - hänvisa till tidigare konsultuppdrag, anställningar, utbildningar och personliga egenskaper.
  • Genom att söka detta uppdrag utser du samtidigt oss till din säljagent för det aktuella uppdraget.

Vi offererar ofta löpande. Det innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbsida tidigare än sista ansökningsdag. Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående.
Ramavtal finns kontakta säljaren för mer info.