Erfaren front-endutvecklare till kund inom telecom

Område:
Systemutveckling
Inriktning:
Front end-utveckling
Startdatum:
ASAP
Svara senast:
Erfaren front-endutvecklare till kund inom telecom
Längd:
4 månader
Nivå:
1
Kravprofil:
Till vår kund inom telecom söker vi nu efter en erfaren front-endutvecklare med start omgående, för att utveckla en webportal för administration av en företagstelefonitjänst. Skallkrav: Javascript, Angular4, HTML/CSS. Uppdragslängd: tom 30 juni.

Övrigt

Ansökningar hanteras löpande då tilltänkt start är asap. Vi ser att ditt svar innehåller ett komplett CV samt en motivering.
Ort:
Stockholm
Språk:
Svenska
Omfattning:
100%
Övrigt:

Då tillsättningen av tjänsten oftast brådskar önskar vi ditt svar så snart det bara är möjligt. Om du är den vi söker – skicka in din intresseanmälan genom logga in på MFC och klicka på knappen "SÖK UPPDRAGET". Se dock först till att ditt eller din kandidats CV är "up to date" och "säljande". Vi ställer mycket höga krav inte bara på dig som kandidat utan även att Cv:t ska vara representativt för vår verksamhet. För rätt person kan uppdraget starta inom kort. Svara gärna med en kort motivering utifrån dina erfarenheter och reflektioner efter att du läst detta.

Vänligen ansök direkt via MFC

  • Ditt uppdaterade CV förtydligat mot uppdraget.
  • Namn och telefonnummer till två referenter (vi kontaktar dina referenser först efter kontakt med dig)
  • Information om när du är tillgänglig för att börja.
  • Timpris, inkl. omkostnader (gäller endast egna konsulter/företagare)
  • I motiveringen beskriv varför just du är lämplig för detta uppdrag - hänvisa till tidigare konsultuppdrag, anställningar, utbildningar och personliga egenskaper.
  • Genom att söka detta uppdrag utser du samtidigt oss till din säljagent för det aktuella uppdraget.

Vi offererar ofta löpande. Det innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbsida tidigare än sista ansökningsdag. Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående.
Ramavtal finns kontakta säljaren för mer info.