Leveransledare (Telecom)

Område:
Ledning och styrning
Inriktning:
Projektkoordinator och dokumentation
Startdatum:
ASAP
Svara senast:
ASAP
Längd:
2018-03-01 - 2018-09-30
Nivå:
3
Kravprofil:
Som leveransledare har man ansvar för att se till att leverans av tjänst inom Bredband och telefoni levereras på korrekt sätt till kund. Du är den som koordinerar leveransen mellan olika delar av organisationen och ser till att kunden får det de har beställt. Du jobbar i ett antal olika stödsystem för att leverera olika produkter till olika delar av koncernen. 
Du ansvarar för bland annat att registrera beställningar, ha kontakt med slutkund, ha kontakt med underentreprenörer, säkerställa leverans innan överlämning till support. Du jobbar med att förbättra leveransprocesser för våra produkter kontinuerligt och är mån om att produkten håller hög kvalité för kunden. 

Kompetenskrav:

Telefoni, sip trunkar
Jobbat med telefoni inom B2B 
Leveransledning

Kompetens:
Administration1-3 årNödvändigt
Telefoni3-5 årNödvändigt
Coordinator3-5 årNödvändigt
Ort:
Stockholm
Språk:
Svenska
Omfattning:
100%
Övrigt:

Då tillsättningen av tjänsten oftast brådskar önskar vi ditt svar så snart det bara är möjligt. Om du är den vi söker – skicka in din intresseanmälan genom logga in på MFC och klicka på knappen "SÖK UPPDRAGET". Se dock först till att ditt eller din kandidats CV är "up to date" och "säljande". Vi ställer mycket höga krav inte bara på dig som kandidat utan även att Cv:t ska vara representativt för vår verksamhet. För rätt person kan uppdraget starta inom kort. Svara gärna med en kort motivering utifrån dina erfarenheter och reflektioner efter att du läst detta.

Vänligen ansök direkt via MFC

  • Ditt uppdaterade CV förtydligat mot uppdraget.
  • Namn och telefonnummer till två referenter (vi kontaktar dina referenser först efter kontakt med dig)
  • Information om när du är tillgänglig för att börja.
  • Timpris, inkl. omkostnader (gäller endast egna konsulter/företagare)
  • I motiveringen beskriv varför just du är lämplig för detta uppdrag - hänvisa till tidigare konsultuppdrag, anställningar, utbildningar och personliga egenskaper.
  • Genom att söka detta uppdrag utser du samtidigt oss till din säljagent för det aktuella uppdraget.

Vi offererar ofta löpande. Det innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbsida tidigare än sista ansökningsdag. Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående.
Ramavtal finns kontakta säljaren för mer info.