.Net utvecklare

Område:
Systemutveckling
Inriktning:
.Net
Startdatum:
ASAP
Svara senast:
2018-02-20
Längd:
tills vidare
Nivå:
3
Kravprofil:
Vi söker en .Net-utvecklare till kund inom telekom. Konsulten kommer ingå i ett team med ca. 10 utvecklare, arkitekter och testare. Uppdraget kommer i huvudsak handla om utveckling av ett intern system för order- och leveranshantering för operatörens större företagskunder. 

Utvecklingen sker i Microsoft .NET/.NET Core miljö där systemet huvudsakligen utvecklas med C#, MVC och SQL (SQL Server). Utvecklingsmiljön är uppbyggd kring Visual Studio, GIT och Team City. Det är viktigt att konsulten kan förstå den bakomliggande affärslogiken och hur den visas i slutprodukten som utvecklas. 

Utvecklingen sker enligt SCRUM och i samarbete med andra team på utvecklingsavdelningen (totalt ca. 40 personer). Det är vitkigt att konsulten är van vid att arbeta i en flexibel miljö och ha lätt för att samarbeta både inom teamet och krossfunktionellt mellan team. 

Kompetenskrav
Högskoleutbildning

Erfarenhet:
3år+

Goda kunskaper i:
C#
MVC
T-SQL (SQL Server)

Meriterande:
God vana vid att skriva stored procedures
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Uppdragsperiod: Start under februari - minst 6 månader från uppdragsstart 

Nödvändiga kvalifikationer Krav på erfarenhet Arbetsmetodik - Scrum1-3 årDatabas - SQL1-3 årKompetenser - Affärslogik1-3 årProgrammeringsspråk - .NET1-3 årProgrammeringsspråk - C#1-3 årProgrammeringsspråk - T-SQL (Transact-SQL)1-3 årRamverk - MVC1-3 årRoll - Systemutvecklare3-5 årServer - SQL Server1-3 årUI - MVC1-3 årUtvecklingsmiljö - Visual Studio1-3 årVerktyg - Teamcity1-3 årVersionshantering - Git1-3 år
Ort:
Stockholm
Språk:
Svenska/Engelska
Omfattning:
100%
Övrigt:

Då tillsättningen av tjänsten oftast brådskar önskar vi ditt svar så snart det bara är möjligt. Om du är den vi söker – skicka in din intresseanmälan genom logga in på MFC och klicka på knappen "SÖK UPPDRAGET". Se dock först till att ditt eller din kandidats CV är "up to date" och "säljande". Vi ställer mycket höga krav inte bara på dig som kandidat utan även att Cv:t ska vara representativt för vår verksamhet. För rätt person kan uppdraget starta inom kort. Svara gärna med en kort motivering utifrån dina erfarenheter och reflektioner efter att du läst detta.

Vänligen ansök direkt via MFC

  • Ditt uppdaterade CV förtydligat mot uppdraget.
  • Namn och telefonnummer till två referenter (vi kontaktar dina referenser först efter kontakt med dig)
  • Information om när du är tillgänglig för att börja.
  • Timpris, inkl. omkostnader (gäller endast egna konsulter/företagare)
  • I motiveringen beskriv varför just du är lämplig för detta uppdrag - hänvisa till tidigare konsultuppdrag, anställningar, utbildningar och personliga egenskaper.
  • Genom att söka detta uppdrag utser du samtidigt oss till din säljagent för det aktuella uppdraget.

Vi offererar ofta löpande. Det innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbsida tidigare än sista ansökningsdag. Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående.
Ramavtal finns kontakta säljaren för mer info.