Verifieringsledare

Område:
Övrigt
Inriktning:
Övrigt
Startdatum:
ASAP
Svara senast:
2018-02-23
Längd:
6-12 månader
Nivå:
4
Kravprofil:
Vi söker verifieringsledare till en projektledningsgrupper i Köping. Uppgiften är att leda verifiering av kundspecifika produkter. 

Arbetsbeskrivning 
Ditt ansvar blir att leda och driva verifieringsdelen av mekaniska och mekatroniska produkter i kundspecifika utvecklingsprojekt. Du har det totala ansvaret i utvecklingsprojektet för verifiering och arbetar tvärfunktionellt inom organisationen under hela projektets livslängd, från koncept till projektets avslut. Du har även viss kontakt med kunder och olika intressenter. Rollen kan dessutom inkludera arbete med förbättringar av bland annat rutiner och processer. En mycket varierad roll vilket ställer krav på att kunna hantera många uppgifter samtidigt. 

Rollbeskrivning 
Vi söker dig med några års erfarenhet av att leda verifiering av mekaniska produkter i en internationell miljö. Du har god teknisk förståelse med erfarenheter från mekanisk tillverkningsindustri. 

- Minimum 4-6 års erfarenhet 
- M.Sc / B.Sc mekanik, fysik, eller motsvarande. 
- Dokumentationsvana 
- Flytande engelska, vilket innebär att du pratar och skriver engelska obehindrat. 
- Egen drivkraft, är engagerad och tar initiativ 
- Öppen och lyhörd person med god kommunikationsförmåga. 
- Strukturerat arbetssätt 
- Vana att hantera problem som uppstår under projektets gång.

Nödvändiga kvalifikationer Krav på erfarenhet Kompetenser - Dokumentation1-3 årKompetenser - Koncept1-3 årKompetenser - Mekanik1-3 årRoll - Verifieringsledare1-3 årTest - Verifiering1-3 år
Ort:
Köping
Språk:
Svenska
Omfattning:
100%
Övrigt:

Då tillsättningen av tjänsten oftast brådskar önskar vi ditt svar så snart det bara är möjligt. Om du är den vi söker – skicka in din intresseanmälan genom logga in på MFC och klicka på knappen "SÖK UPPDRAGET". Se dock först till att ditt eller din kandidats CV är "up to date" och "säljande". Vi ställer mycket höga krav inte bara på dig som kandidat utan även att Cv:t ska vara representativt för vår verksamhet. För rätt person kan uppdraget starta inom kort. Svara gärna med en kort motivering utifrån dina erfarenheter och reflektioner efter att du läst detta.

Vänligen ansök direkt via MFC

  • Ditt uppdaterade CV förtydligat mot uppdraget.
  • Namn och telefonnummer till två referenter (vi kontaktar dina referenser först efter kontakt med dig)
  • Information om när du är tillgänglig för att börja.
  • Timpris, inkl. omkostnader (gäller endast egna konsulter/företagare)
  • I motiveringen beskriv varför just du är lämplig för detta uppdrag - hänvisa till tidigare konsultuppdrag, anställningar, utbildningar och personliga egenskaper.
  • Genom att söka detta uppdrag utser du samtidigt oss till din säljagent för det aktuella uppdraget.

Vi offererar ofta löpande. Det innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbsida tidigare än sista ansökningsdag. Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående.
Ramavtal finns kontakta säljaren för mer info.