UX-Designer

Område:
Övrigt
Inriktning:
Övrigt
Startdatum:
2018-03-01
Svara senast:
2018-02-28
Längd:
tills vidare minst 6 mån
Nivå:
3
Kravprofil:
På Projekt- och Utvecklingsavdelningen på IT jobbar vi med utveckling affärssystem, test, webbutveckling, UX, projektledning och BI. Vi arbetar med allt från mindre förbättringar och systemunderhåll, till stora projekt. Om du tycker om omväxlande uppgifter, högt tempo, mycket samarbete, dåliga skämt och fantastiska kollegor, är vi övertygade om att du kommer att trivas hos oss! 

Du kommer ingå i ett mindre UX-team som jobbar nära utvecklare men arbetar mot kund, både externt och internt, och är van att skaffa kundinsikter och agera utifrån dem. Dessa använder du för att effektivt skapa, validera och förmedla riktlinjer för UX och UI, som sträcker sig över flera olika designplattformar. 

Att arbeta autonomt och iterativt i en dynamisk och snabb miljö är en självklarhet för dig, och du är inte rädd att ta initiativ, utmana gamla sanningar och prova på nya saker. Det dagliga arbetet är mycket varierande och består alltifrån att hjälpa till att skapa och genomföra användarstudier till att skapa pixelperfekta grafiska gränssnitt. I ditt jobb agerar du också som stöd och UX-expert för andra teammedlemmar och avdelningar. Du tänker, sover och drömmer UX och har ansvar att, tillsammans med kollegor, höja kundupplevelsen i alla våra system! 

Vi vill att du har: 
- Relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. 
- God förståelse för digital teknik med fokus på människan. 
- Praktisk erfarenhet av användarstudier. 

Nödvändiga kvalifikationer Krav på erfarenhet Arbetsmetodik - Agilt1-3 årKompetenser - E-handel1-3 årPlattform - Google Analytics1-3 årProgrammeringsspråk - XHTML1-3 årRoll - UX-Designer1-3 årSoftware - Illustrator1-3 årSoftware - Photoshop1-3 årTest - A/B Testing1-3 årVerktyg - Axure1-3 årWebdesign - CSS1-3 år
Ort:
Borås
Språk:
Svenska
Omfattning:
100%
Övrigt:

Då tillsättningen av tjänsten oftast brådskar önskar vi ditt svar så snart det bara är möjligt. Om du är den vi söker – skicka in din intresseanmälan genom logga in på MFC och klicka på knappen "SÖK UPPDRAGET". Se dock först till att ditt eller din kandidats CV är "up to date" och "säljande". Vi ställer mycket höga krav inte bara på dig som kandidat utan även att Cv:t ska vara representativt för vår verksamhet. För rätt person kan uppdraget starta inom kort. Svara gärna med en kort motivering utifrån dina erfarenheter och reflektioner efter att du läst detta.

Vänligen ansök direkt via MFC

  • Ditt uppdaterade CV förtydligat mot uppdraget.
  • Namn och telefonnummer till två referenter (vi kontaktar dina referenser först efter kontakt med dig)
  • Information om när du är tillgänglig för att börja.
  • Timpris, inkl. omkostnader (gäller endast egna konsulter/företagare)
  • I motiveringen beskriv varför just du är lämplig för detta uppdrag - hänvisa till tidigare konsultuppdrag, anställningar, utbildningar och personliga egenskaper.
  • Genom att söka detta uppdrag utser du samtidigt oss till din säljagent för det aktuella uppdraget.

Vi offererar ofta löpande. Det innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbsida tidigare än sista ansökningsdag. Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående.
Ramavtal finns kontakta säljaren för mer info.