SYSTEMSPECIALIST/KRAVARE

Område:
Systemutveckling
Inriktning:
Systemutvecklare
Startdatum:
ASAP
Svara senast:
ASAP
Längd:
2018-12-31 + Option
Nivå:
3
Kravprofil:
Som systemspecialist ingår du i en grupp som ansvarar för underhåll och förbättring av kundens försäkringssystem och webb, den verksamhetsmässiga delen. Du är delaktig i förbättringsarbete och utveckling av funktioner inom huvudprocesserna produktutveckling, försäljning och skador. Vi jobbar aktivt med digitalisering och automatisering och ditt arbete sker mycket nära verksamheten. Du är vägledande och driver kravarbete, systemfrågor och ansvarar för utredning och rättning av systemfel, uppföljning och rapportering. Arbetet omfattar såväl den svenska som den internationella verksamheten.

Kompetenskrav

För tjänsten krävs akademisk utbildning och/eller flerårig erfarenhet av dagligt arbete inom kravställning av ny systemfunktionalitet och vid felsökning samt förståelse och praktisk hantering och uppföljning med hjälp av it-system. Du har god insikt och kunskap om försäkringsverksamhet, produktutformning och skade- och betalhantering. Då vår verksamhet är internationell är det viktigt att du behärskar engelska i tal och skrift.
Ort:
Stockholm
Språk:
Svenska/Engelska
Omfattning:
100%
Övrigt:

Då tillsättningen av tjänsten oftast brådskar önskar vi ditt svar så snart det bara är möjligt. Om du är den vi söker – skicka in din intresseanmälan genom logga in på MFC och klicka på knappen "SÖK UPPDRAGET". Se dock först till att ditt eller din kandidats CV är "up to date" och "säljande". Vi ställer mycket höga krav inte bara på dig som kandidat utan även att Cv:t ska vara representativt för vår verksamhet. För rätt person kan uppdraget starta inom kort. Svara gärna med en kort motivering utifrån dina erfarenheter och reflektioner efter att du läst detta.

Vänligen ansök direkt via MFC

  • Ditt uppdaterade CV förtydligat mot uppdraget.
  • Namn och telefonnummer till två referenter (vi kontaktar dina referenser först efter kontakt med dig)
  • Information om när du är tillgänglig för att börja.
  • Timpris, inkl. omkostnader (gäller endast egna konsulter/företagare)
  • I motiveringen beskriv varför just du är lämplig för detta uppdrag - hänvisa till tidigare konsultuppdrag, anställningar, utbildningar och personliga egenskaper.
  • Genom att söka detta uppdrag utser du samtidigt oss till din säljagent för det aktuella uppdraget.

Vi offererar ofta löpande. Det innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbsida tidigare än sista ansökningsdag. Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående.
Ramavtal finns kontakta säljaren för mer info.