Researcher

Område:
HR & Lön
Inriktning:
HR-tjänster
Startdatum:
2018-02-12
Svara senast:
ASAP
Längd:
2018-06-30
Nivå:
3
Kravprofil:
För att lyckas i denna roll vill vi att du har ett stort intresse för IT, och snabbt kan sätta dig in i nya roller. Du som person är öppen, orädd, nyfiken, driven och service-minded.
Ditt uppdrag i vårt team är att söka de allra bästa IT-profilerna som du kontaktar och presenterar oss som arbetsgivare. Du jobbar med search via olika kanaler såsom LinkedIn och vår egen CV-databas. Du är uthållig och strävar hela tiden för att hitta nya sätt att hitta de rätta kandidaterna. I ditt uppdrag ingår också administration inom rekryteringsområdet. Här krävs att du är service-minded mot såväl teamet och våra rekryterande chefer.

Vi ser att du har erfarenhet av att search av IT-profiler via LinkedIn.
Vi vill att du har ett stort eget driv, har god koordineringsförmåga, är organiserad, noggrann och strukturerad och är van att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Du har lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, är service-minded, har ett bra helhetsperspektiv och är van att arbeta självständigt. Vi vill att du har goda/mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Den vi söker skall ha erfarenhet och goda kunskaper av följande:
• Förståelse och intresse för verksamhetsnära IT
• Erfarenhet av search
• Kommunikativ, orädd och strukturerad
• Behärska svenska och engelska i tal och skrift
• Meriterande med erfarenhet av att arbeta i LinkedIn Recruiter

Kompetens:
Research (även Internet) 1-3 år Nödvändigt
Ort:
Stockholm
Språk:
Svenska och Engelska
Omfattning:
100%
Övrigt:

Då tillsättningen av tjänsten oftast brådskar önskar vi ditt svar så snart det bara är möjligt. Om du är den vi söker – skicka in din intresseanmälan genom logga in på MFC och klicka på knappen "SÖK UPPDRAGET". Se dock först till att ditt eller din kandidats CV är "up to date" och "säljande". Vi ställer mycket höga krav inte bara på dig som kandidat utan även att Cv:t ska vara representativt för vår verksamhet. För rätt person kan uppdraget starta inom kort. Svara gärna med en kort motivering utifrån dina erfarenheter och reflektioner efter att du läst detta.

Vänligen ansök direkt via MFC

  • Ditt uppdaterade CV förtydligat mot uppdraget.
  • Namn och telefonnummer till två referenter (vi kontaktar dina referenser först efter kontakt med dig)
  • Information om när du är tillgänglig för att börja.
  • Timpris, inkl. omkostnader (gäller endast egna konsulter/företagare)
  • I motiveringen beskriv varför just du är lämplig för detta uppdrag - hänvisa till tidigare konsultuppdrag, anställningar, utbildningar och personliga egenskaper.
  • Genom att söka detta uppdrag utser du samtidigt oss till din säljagent för det aktuella uppdraget.

Vi offererar ofta löpande. Det innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbsida tidigare än sista ansökningsdag. Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående.
Ramavtal finns kontakta säljaren för mer info.