Projektkoordinator - Produktutveckling/ Cost Improvement

Område:
Ledning och styrning
Inriktning:
Projektkoordinator och dokumentation
Startdatum:
ASAP
Svara senast:
ASAP
Längd:
2018-05-31 minst 3 månader
Nivå:
3
Kravprofil:
Till vår kund söker vi en projektkoordinator till kundens projektkontor inom produktutvecklingsorganisationen (PMO). En stor del av uppdraget kommer att vara Cost Improvement med koordinering av kostnadsreduktionsinitiativ samt månatlig avrapportering till kundens ekonomiavdelning.

Jobbeskrivning
Kunden söker dig som har förmåga och kompetens att hålla samman, koordinera och stödja utvecklingsprojekt inom PMO. Du kommer att lägga komponentplanering genom hela projektet, administrera logistik & orders samt uppföljning av din planering tillsammans med projektledare/övriga projektmedlemmar. Du blir det tvärfunktionella navet mellan projektledaren, R&D, inköp, produktion, planering samt leverantörer vilket förutsätter att du säkerställer ett proaktivt arbetssätt och kommunikation med alla inblandade. 

I din roll kommer du att arbeta i en kreativ miljö som ställer krav på att du kan hantera olika projektbehov. Du är huvudsakligen ansvarig för artikellistor (artikeluppföljningsmall), order & hemtagning av material, analysering av produktkostnader och övervakning av PPAP-processer så att överlämning av artiklar sker enligt din planering till fabrik under industrialiseringsfasen. Du förväntas arbeta såväl nationellt som internationellt mot kundens leverantörer samt fabriker som i vissa fall är placerade utanför Huskvarna, vilket innebär att du behöver kunna tala och skriva flytande svenska och engelska. Kunden utgår från att du passar bra i en roll som är analytisk, planerande och supportande och tar självständigt driv för att hjälpa till att uppnå projektets mål.

Kompetenskrav:
- Några års erfarenhet inom planering, logistik, inköp och/eller produktutveckling. 
- Goda kunskaper i Excel.
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:
- Ekonomibakgrund.
- Tidigare erfarenhet av arbete inom projekt som deltagare, koordinator eller projektledare. 
- Trivs i en omväxlande miljö och kan hantera många parallella aktiviteter. 

Kompetens:
Microsoft Excel 1-3 år Nödvändigt
Projektkoordinator 1-3 år Nödvändigt
Ort:
Huskvarna
Språk:
Svenska/Engelska
Omfattning:
100%
Övrigt:

Då tillsättningen av tjänsten oftast brådskar önskar vi ditt svar så snart det bara är möjligt. Om du är den vi söker – skicka in din intresseanmälan genom logga in på MFC och klicka på knappen "SÖK UPPDRAGET". Se dock först till att ditt eller din kandidats CV är "up to date" och "säljande". Vi ställer mycket höga krav inte bara på dig som kandidat utan även att Cv:t ska vara representativt för vår verksamhet. För rätt person kan uppdraget starta inom kort. Svara gärna med en kort motivering utifrån dina erfarenheter och reflektioner efter att du läst detta.

Vänligen ansök direkt via MFC

  • Ditt uppdaterade CV förtydligat mot uppdraget.
  • Namn och telefonnummer till två referenter (vi kontaktar dina referenser först efter kontakt med dig)
  • Information om när du är tillgänglig för att börja.
  • Timpris, inkl. omkostnader (gäller endast egna konsulter/företagare)
  • I motiveringen beskriv varför just du är lämplig för detta uppdrag - hänvisa till tidigare konsultuppdrag, anställningar, utbildningar och personliga egenskaper.
  • Genom att söka detta uppdrag utser du samtidigt oss till din säljagent för det aktuella uppdraget.

Vi offererar ofta löpande. Det innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbsida tidigare än sista ansökningsdag. Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående.
Ramavtal finns kontakta säljaren för mer info.