Produktspecialist PL

Område:
Ledning och styrning
Inriktning:
Verksamhetsutveckling och Strategi
Startdatum:
ASAP
Svara senast:
ASAP
Längd:
ASAP - 2019-09-01
Nivå:
3
Kravprofil:
Produktspecialist med projektledarprofil. Avser ett interimsuppdrag för att leda ett förändringsuppdrag och för att delvis täcka upp i löpande arbete med att svara på frågor från säljare och besluta om avsteg från produktregelverk.
Uppdraget består av två delar:
1) Genomgång av befintligt produktregelverk och hur det presenteras i olika kanaler till främst säljare men även kundservicepersonal för att 1) identifiera förbättringar 2) ta fram lösningsförlag för identifierade förändringar och 3) driva genomförandet av förslaget.
2) Svara på frågor från säljare och besluta om avsteg från produktregelverk. För att kunna det krävs försäkringskunskap om främst sjukförsäkring och premiebefrielse i kombination med affärsmässighet.

Kompetenskrav:
• Specialistkunskap inom riskförsäkring t ex sjukförsäkring och premiebefrielse gärna inom ramen för tjänstepension el andra affärsupplägg
• Erfarenhet av att leda uppdrag eller projekt gärna inom försäkringsområdet
• Strukturerad och lyhörd
• Självständigt kunna driva och koordinera uppdrag med olika intressenter

Kompetens:
Försäkring 1-3 år Nödvändigt
Projektledning / Projektledare 3-5 år Nödvändigt
Ort:
Stockholm
Språk:
Svenska
Omfattning:
100%
Övrigt:

Då tillsättningen av tjänsten oftast brådskar önskar vi ditt svar så snart det bara är möjligt. Om du är den vi söker – skicka in din intresseanmälan genom logga in på MFC och klicka på knappen "SÖK UPPDRAGET". Se dock först till att ditt eller din kandidats CV är "up to date" och "säljande". Vi ställer mycket höga krav inte bara på dig som kandidat utan även att Cv:t ska vara representativt för vår verksamhet. För rätt person kan uppdraget starta inom kort. Svara gärna med en kort motivering utifrån dina erfarenheter och reflektioner efter att du läst detta.

Vänligen ansök direkt via MFC

  • Ditt uppdaterade CV förtydligat mot uppdraget.
  • Namn och telefonnummer till två referenter (vi kontaktar dina referenser först efter kontakt med dig)
  • Information om när du är tillgänglig för att börja.
  • Timpris, inkl. omkostnader (gäller endast egna konsulter/företagare)
  • I motiveringen beskriv varför just du är lämplig för detta uppdrag - hänvisa till tidigare konsultuppdrag, anställningar, utbildningar och personliga egenskaper.
  • Genom att söka detta uppdrag utser du samtidigt oss till din säljagent för det aktuella uppdraget.

Vi offererar ofta löpande. Det innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbsida tidigare än sista ansökningsdag. Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående.
Ramavtal finns kontakta säljaren för mer info.