Delprojektledare autonoma fordon

Område:
Ledning och styrning
Inriktning:
Projektledare
Startdatum:
ASAP
Svara senast:
2018-02-23
Längd:
ills vidare
Nivå:
3
Kravprofil:
Kund inom lastvagnar och tunga fordon i Mälardalen har behov av en konsultförstärkning. Kunden som är belägen i Södertälje har en stor mängd intressanta och mycket utmanande uppdrag som drivs på grund av både marknads- som lagkrav. Uppdraget utförs inom R&D inom avdelning för inbyggda system och autonoma fordon, där du kommer vara delprojektledare för en grupps aktiviteter i projekt. 

I rollen som delprojektledare kommer du att arbeta med produktutvecklingsprojekt, där du tillsammans med andra delprojektledare och huvudprojektledaren ansvarar för leveransen av nya produkter. Du kommer ansvara för en grupps aktiviteter i projektet och leda den gruppens arbete i dina projekt, vilket handlar om att planera, styra och kommunicera ca 10 utvecklingsingenjörer. Du rapporterar till ett flertal forum, både i forum inom linjeorganisationen och dina projekt. I tjänsten är du i en central roll och genomför planeringsaktiviteter, hanterar avvikelser och risker, håller möten och presenterar status för ditt projekt i flertalet forum. 

Du är civilingenjör och har 2-10 års erfarenhet efter examen, sannolikt med bakgrund inom projektledning och produktutvecklingsprojekt. Som person är du driven, trygg samt tycker om att ha ett brett kontaktnät och leda grupper i en intensiv miljö. I rollen kommer du driva flertalet avvikelser och snabbt sätta dig in i de tekniska förutsättningarna för rollen, vilket kräver att du har ett gediget intresse för teknik och då helst fordonsteknik och eller inbyggda system. 


Roll  Projektledare 
Bransch  Fordon 

Speciella önskemål från arbetsgivaren 
Nödvändiga kvalifikationer  Krav på erfarenhet 
Kompetenser - Fordon 1-3 år
Kompetenser - Produktutvecklingsprojekt 1-3 år
Roll - Projektledare 1-3 år
Ort:
Södertälje
Språk:
Svenska
Omfattning:
100%
Övrigt:

Då tillsättningen av tjänsten oftast brådskar önskar vi ditt svar så snart det bara är möjligt. Om du är den vi söker – skicka in din intresseanmälan genom logga in på MFC och klicka på knappen "SÖK UPPDRAGET". Se dock först till att ditt eller din kandidats CV är "up to date" och "säljande". Vi ställer mycket höga krav inte bara på dig som kandidat utan även att Cv:t ska vara representativt för vår verksamhet. För rätt person kan uppdraget starta inom kort. Svara gärna med en kort motivering utifrån dina erfarenheter och reflektioner efter att du läst detta.

Vänligen ansök direkt via MFC

  • Ditt uppdaterade CV förtydligat mot uppdraget.
  • Namn och telefonnummer till två referenter (vi kontaktar dina referenser först efter kontakt med dig)
  • Information om när du är tillgänglig för att börja.
  • Timpris, inkl. omkostnader (gäller endast egna konsulter/företagare)
  • I motiveringen beskriv varför just du är lämplig för detta uppdrag - hänvisa till tidigare konsultuppdrag, anställningar, utbildningar och personliga egenskaper.
  • Genom att söka detta uppdrag utser du samtidigt oss till din säljagent för det aktuella uppdraget.

Vi offererar ofta löpande. Det innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbsida tidigare än sista ansökningsdag. Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående.
Ramavtal finns kontakta säljaren för mer info.