CA Plex-utvecklare

Område:
Systemutveckling
Inriktning:
Övrig systemutveckling
Startdatum:
2018-03-01
Svara senast:
2018-02-28
Längd:
2019-03-01
Nivå:
--
Kravprofil:
Den del av försäkringsbolaget som hanterar försäkringar inom Djur och Gröda har flera system som stöttar verksamheten genom hela kundlivscykeln. Systemen är modellerade och byggda i CA Plex och verksamheten har ett stort behov av utvecklingsresurser för att stötta affären och verksameten. Vissa system utvecklas även med hjälp av Websydian och TransacXML. Uppgifterna är att bryta ned verksamhetskrav och implementera dessa i systemet. Uppdraget innebär också att genomföra systemtester. Konsulten förväntas kunna föra en dialog om kraven med verksamhetens systemspecialister samt stötta verksamheten med svar på frågor om funktionerna. All dokumentation är skriven på engelska. Förvaltningen är outsourcad så det är viktigt att konsulten kan samarbeta väl med såväl svenska som utländska team-medlemmar.

KOMPETENSKRAV:

CA Plex (Måste)

Engelska (Måste)

IBM Power Systems (AS/400, iSeries) (bör-krav)

Windows 7 – (meriterande)

Websydian – (meriterande)

TransacXML – (meriterande)
Ort:
Stockholm
Språk:
Omfattning:
Övrigt:

Då tillsättningen av tjänsten oftast brådskar önskar vi ditt svar så snart det bara är möjligt. Om du är den vi söker – skicka in din intresseanmälan genom logga in på MFC och klicka på knappen "SÖK UPPDRAGET". Se dock först till att ditt eller din kandidats CV är "up to date" och "säljande". Vi ställer mycket höga krav inte bara på dig som kandidat utan även att Cv:t ska vara representativt för vår verksamhet. För rätt person kan uppdraget starta inom kort. Svara gärna med en kort motivering utifrån dina erfarenheter och reflektioner efter att du läst detta.

Vänligen ansök direkt via MFC

  • Ditt uppdaterade CV förtydligat mot uppdraget.
  • Namn och telefonnummer till två referenter (vi kontaktar dina referenser först efter kontakt med dig)
  • Information om när du är tillgänglig för att börja.
  • Timpris, inkl. omkostnader (gäller endast egna konsulter/företagare)
  • I motiveringen beskriv varför just du är lämplig för detta uppdrag - hänvisa till tidigare konsultuppdrag, anställningar, utbildningar och personliga egenskaper.
  • Genom att söka detta uppdrag utser du samtidigt oss till din säljagent för det aktuella uppdraget.

Vi offererar ofta löpande. Det innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbsida tidigare än sista ansökningsdag. Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående.
Ramavtal finns kontakta säljaren för mer info.