Utbildare Nätverksprogrammering

Område:
Ledning och styrning
Inriktning:
Övrigt
Startdatum:
2018-04-02
Svara senast:
2018-03-31
Längd:
2018-05-04
Nivå:
--
Kravprofil:
Vår kund söker utbildare till kursen Nätverksprogrammering. Kursen ingår i vår 2-åriga YH-utbildning Internet of things utvecklare och är inplanerad att pågå vecka 14-18, med undervisning tre dagar i veckan.Syftet med kursen är att de studerande ska få förmågan att förstå och utveckla distribuerade applikationer och system baserat på programspråket Java. De studerande ska lära sig att arbeta med avancerade verktyg och tekniker för nätverksprogrammering. I kursen ingår bland annat GUI-klienter för nätverkstjänster, parallellprogrammering med trådar och processer, att använda Serversockets, URL-förbindelser samt content handlers.I rollen som utbildare hos vår kund lär du ut arbetssätt och tekniker som är aktuella på dagens arbetsmarknad. Vi letar efter, och värdesätter, att du som utbildare känner ett stort engagemang för att genom god pedagogik vara med och kompetensförsörja branschen som du idag verkar inom och vara delaktig i att ge våra studenter den allra bästa studietiden. Du behöver, förstås, ha goda kunskaper inom området som du ska undervisa i, samtidigt som du också behöver ha dokumenterad, relevant arbetslivserfarenhet.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Framtagande av utbildningsmaterial/kursunderlag
 • Salsundervisning och genomförande av kursen enligt kursplan
 • Upprätta projektarbeten och tentamen
 • Boka eventuella studiebesök
 • Leda studenterna genom kursen, examinera, betygsätta m.m.

Ort:
Stockholm
Språk:
Omfattning:
90 timmar
Övrigt:

Då tillsättningen av tjänsten oftast brådskar önskar vi ditt svar så snart det bara är möjligt. Om du är den vi söker – skicka in din intresseanmälan genom logga in på MFC och klicka på knappen "SÖK UPPDRAGET". Se dock först till att ditt eller din kandidats CV är "up to date" och "säljande". Vi ställer mycket höga krav inte bara på dig som kandidat utan även att Cv:t ska vara representativt för vår verksamhet. För rätt person kan uppdraget starta inom kort. Svara gärna med en kort motivering utifrån dina erfarenheter och reflektioner efter att du läst detta.

Vänligen ansök direkt via MFC

 • Ditt uppdaterade CV förtydligat mot uppdraget.
 • Namn och telefonnummer till två referenter (vi kontaktar dina referenser först efter kontakt med dig)
 • Information om när du är tillgänglig för att börja.
 • Timpris, inkl. omkostnader (gäller endast egna konsulter/företagare)
 • I motiveringen beskriv varför just du är lämplig för detta uppdrag - hänvisa till tidigare konsultuppdrag, anställningar, utbildningar och personliga egenskaper.
 • Genom att söka detta uppdrag utser du samtidigt oss till din säljagent för det aktuella uppdraget.

Vi offererar ofta löpande. Det innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbsida tidigare än sista ansökningsdag. Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående.
Ramavtal finns kontakta säljaren för mer info.