Komponentingenjör

Område:
Övrigt
Inriktning:
Övrigt
Startdatum:
2018-03-01
Svara senast:
2018-02-16
Längd:
2018-12-31
Nivå:
--
Kravprofil:
Vi söker till ett konsultuppdrag en komponentingenjör inom elektromekaniska komponenter till kunds komponentsektion. Sektionen är en del av området systeminstallation och består av ett tiotal personer.Vi söker till ett konsultuppdrag en komponentingenjör inom elektromekaniska komponenter till kunds komponentsektion.


Sektionen är en del av området systeminstallation och består av ett tiotal personer.Huvudsakligt arbete rör elektromekaniska komponenter, mekaniska komponenter och fästelement. Du kommer delta i flera olika projekt. Sektionens ansvar är att förse interna kunder med komponenter mot given kravbild och/eller föreslå nya komponenter och därmed våga utmana kravbilden och driva utvecklingen av produkterna framåt.


Detta medför ett tätt samarbete med ingenjörer och andra inom angränsande kompetensområden så som skrovkonstruktion, hållfasthet, produktionsberedning, montering, och systemansvariga. Det ingår även dialog med leverantörer och partners över hela världen för att identifiera, utveckla och implementera rätt komponent i produkterna. I rollen ingår också utveckling av metoder och arbetssätt för att skapa effektiva flöden inom de tvärfuntionella arbetsområden som sektionen verkar i.Required competenceTeknisk eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhetTidigare erfarenhet inom elektromekanik, el-konstruktion eller angränsande område.Goda språkkunskaper i engelska i både tal och skriftArbetsort är Linköping, 100% och uppdraget är säkerhetsklassat så svenskt medborgarskap krävs.
Ort:
Linköping
Språk:
Engelska
Omfattning:
100%
Övrigt:

Då tillsättningen av tjänsten oftast brådskar önskar vi ditt svar så snart det bara är möjligt. Om du är den vi söker – skicka in din intresseanmälan genom logga in på MFC och klicka på knappen "SÖK UPPDRAGET". Se dock först till att ditt eller din kandidats CV är "up to date" och "säljande". Vi ställer mycket höga krav inte bara på dig som kandidat utan även att Cv:t ska vara representativt för vår verksamhet. För rätt person kan uppdraget starta inom kort. Svara gärna med en kort motivering utifrån dina erfarenheter och reflektioner efter att du läst detta.

Vänligen ansök direkt via MFC

  • Ditt uppdaterade CV förtydligat mot uppdraget.
  • Namn och telefonnummer till två referenter (vi kontaktar dina referenser först efter kontakt med dig)
  • Information om när du är tillgänglig för att börja.
  • Timpris, inkl. omkostnader (gäller endast egna konsulter/företagare)
  • I motiveringen beskriv varför just du är lämplig för detta uppdrag - hänvisa till tidigare konsultuppdrag, anställningar, utbildningar och personliga egenskaper.
  • Genom att söka detta uppdrag utser du samtidigt oss till din säljagent för det aktuella uppdraget.

Vi offererar ofta löpande. Det innebär att vi ibland tar bort uppdraget från vår webbsida tidigare än sista ansökningsdag. Är du intresserad av ett uppdrag rekommenderar vi dig att ansöka omgående.
Ramavtal finns kontakta säljaren för mer info.